Jeg vil bare si en ting.

Jenter, gå ved første slaget.

Reklamer

27 kommentarer

 1. Godt sagt…
  …men tror du det er så enkelt? 😉

  • Nei, det er sikkert ikke det om man har barn. Har man ikke barn, vet jeg at det er så enkelt .

   • Det er spesielt når man har barn at det bør være enkelt.
    Barn lærer. Hva er verst? Å lære å være offer eller overgriper?
    Det er ikke rettferdig overfor barna å bruke dem for å bli der.
    It´s much better to come from a broken home than to live in one.

  • Enkelt er det ikke ! og når anmeldelsen fører til en simpel bor på 6tusen kroner? hva er de store tiltakene ?

   • Fikk du bot på 6000 for anmelde vold?

   • Min ex som jeg anmeldte for vold mot meg fikk det.. Det var alt han fikk i straff.. riktignok 4 år siden men.

   • Skattesvindel og forfalskning kan gi opp til 4 år i fengsel, mens vold gir en bot på noen tusenlapper…. Til å bli deprimert av.

 2. Det burde være like lett å gå hvist det er barn med i bildet. Ingen vil vel at barn skal oppleve slag mellom foreldrene? Ett slag blir som oftest ikke det siste.

  • Problemet når barn er inne i blidet, er dersom faren får delt omsorg for barna. Jeg ville heller blitt i et voldelig forhold og passet på mine barn, enn å risikere at barna gjevnlig skulle være alene med denne voldelige mannen. Hvis han først har slått moren til sine barn, skal man ikke se bort i fra at han slår barna også.

   Uten tidligere anmeldelser, eller hendelser som har gått direkte inn på barna, er det vanskelig å ta fra han retten til å være med sine barn.

   • Jeg ser den, men hva stopper mor, som har blitt slått og kanskje ser sine barn bli slått i fremtiden, i å anmelde? Vold vises på kroppen. Tenk de psykiske følgene av å la barn utsettes for dette.

   • Det jeg mente med «uten tidligere hendelser som har gått direkte inn på barna» er at det finnes tilfeller der far har fått delt omsorg for barna selv om han har slått mor fordi det ikke er noe som tyder på at han ville gjort det med sine barn. vet dette fordi en veninne av meg har vært oppe i akkurat en slik sak. I starten fikk kan delt omsorg der han hadde barnet hver tirsdag og annenhver helg, men da han ved en senere anledning banket løs på henne da han skulle levere fra seg sønnen, og en ny anmeldelse kom med i saken, skjedde det forandringer. nå får han kun se sønnen sin 2 ganger i måneden under oppsyn av andre. men den frykten moren hadde det ene året hvor hennes 2 år gamle sønn var gjevnlig alene med faren. unner jeg ingen.

   • Herregud….jeg blir helt matt av å høre slikt. Hva er det med menn og vold? Man blir nesten litt fristet til å sammenlikne med dyr (selvsagt ikke alle menn). Har virkelig alle disse voldelige mennene sluppet opp for argumenter, eller er det dosen testosteron vi kvinner ikke får som gjør oss hakket mer rasjonelle? Igjen, jeg snakker om de voldelige mennene.

   • Det virker som at oppfatningen din er at en stor dose testosteron gjør mennesker aggressive og irrasjonelle. Det er en vanlig oppfatning. Forskning på området forteller oss derimot at høyt testosteron nivå ikke har en direkte relasjon til aggressivitet, snarere det motsatte. Funnene er uklare, og vi bør derfor holde oss vekke fra å refere til denne myten.

   • At det refereres til testosteron = aggresjon som en myte, betyr jo at dette er «nesten» en allment akseptert påstand. Derav min slutning. At nyere forskning har påvist noe annet, er jo nesten litt synd for de aggressive, da de med testosteronen hadde en «unnskyldning.» Nå har de ikke det. Nå fremstår de bare som uartikulerte.

   • Med en voldelig far, tviler jeg på at faren får delt omsorg…. Man må rett og slett være fornuftig og dokumentere skader. Om man ikke får anmeldt det, så i all fall ta digitale bilder som da datostemples – enhver mistanke om mishandling skal være MER enn nok til at ikke far får delt samvær.

 3. Jeg liker ikke vold, men jeg tror ikke kvinner er totalt uskyldige heller. Enkelte kvinner kan jo være noen hespetre og irritere på seg gråstein.

  • Så til disse verbale hespetre-gråstein-tilstander,så slår man like så godt? Banker og yter blod? Du vet at den som først tyr til fysisk vold, er den som først har sluppet opp for argumenter.

   • Helt enig! Uansett hvor «irriterende» kvinner kan väre (og menn for den saks skyld) er det alltid en utvei utenom å slå. Kun den feige tyr til vold!

 4. Helt enig i at kjerringer kan være hespetre og irritere på seg gråstein. Men hvem gidder vel å være sammen med sånne, ingen grunn til å denge dem, bare gå fra de eller kast de ut.. de er ikke noe å samle på uansett

  • Ikkesant. Helt enkelt:gå fra dem om man ikke liker forholdet. Jeg ser ikke akkurat for meg at forholdet blir bedre om den ene parten slår. Forholdsbrudd er bedre enn ribbensbrudd.

 5. ja, meningsløst å skulle være i et forhold med psykisk eller fysisk vold. Er jo bare å pakke snippsekken og dra. Nu vel , det er nå min mening …

  (jeg har ikke alltid rett, men jeg tar aldri feil)

  • Jeg bare håper kvinner (og menn) ser løsningen, nemlig å gå.

 6. Er det ikke dette de fleste jenter vil ha i dag da?
  Æresbegrepet må inn i gjen og menn skal være menn, og de skal jakte!

  Dette viser jo flere undersøkelser jeg har lest. Det er dette jenter vil ha og jeg skjønner det ikke….

  • Jeg skjønner ikke jeg heller…Hva er det du mener vi vil ha? Bank?

  • Ok, har vært inne på bloggen din, RB, og jeg ser hva du ønsker å si: mange jenter går ikke dypere enn et nålestikk, og vil ha berømmelse, penger og menn med flott utseende, framfor noen med personlighet som behandler dem bra. Dessverre fornærmer du, med din ordlegging i kommentaren din, veldig mange ved å si at «dette er det jenter vil ha.» At du ikke forstår dette, skjønner jeg godt, for det er nemlig ikke slik.
   Jeg bli like overrasket som deg når jeg leser om jenter som blir i slike forhold, eller som holder av de verdiene nevnt ovenfor, men du må ha hatt omgang med noen pussige versjoner av kvinnerasen om du tror vi alle er slik.
   Oghurramegrundt, det er vi ikke, heldigvis 🙂

 7. så enig. Rhianna burde forstått konsekvensene av sitt eget valg og tenkt over hvilke signaler det sender ut til unge jenter. Forkastelig at med så mange PR folk rundt seg og så mye sosialt ansvar som kjendiser tross alt har at hun ikke klarte å velge rett!! 😦

 8. GÅ ved første slaget, barn eller ikke ! Alt det praktiske om livet videre må tas i ettertid.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s